Eggelbroek 25, 3118 Rotselaar

Huis Te Koop in Rotselaar

€279.000

Deze direct bewoonbare, ruime half-open bebouwing met diepe achtertuin, hoge garage en ruime oprit is rustig gelegen in een doodlopende straat op 5 min van centrum Werchter, nabij de Dijle en met goede verbinding naar Rotselaar (E314) en Haacht.
Hoewel er 3 (slaap)kamers zijn op de verdieping, is deze woning op het gelijkvloers ruim en kan er dankzij de slaapkamer en de badkamer gelijkvloers gewoond worden.
Men komt binnen in de woonkamer met daarachter de ruime gesloten keuken met zicht op de tuin, voorzien van een gasfornuis met dampkap, elektrische oven, dubbele wasbak en véél kastruimte met plaats voor vaatwas. Ernaast is een gang die ook toegang geeft naar de tuin en badkamer, uitgerust met een ligbad, aparte douche, dubbele lavabo en spiegelkast. Apart toilet.
In de traphal naar de verdieping is er ruimte voor een bureau. Boven zijn er nog 3 (slaap)kamers (13m², 12m² en 9m²), ingebouwde kast en een bergzolder opzij van de trap.
Vrij ruime kelder met CV installatie op stookolie. Op het gelijkvloers overal rolluiken.
De ruime garage (3.15m x 7.67m) is extra hoog (ca 2.45 vrije hoogte) en dus ideaal voor camionette en heeft zowel vooraan als naar de tuin een kantelpoort.
De grote oprit omvat 3 à 4 autostaanplaatsen. De diepe Zuid-Westelijke achtertuin grenst achteraan aan een bos, is volledig afgesloten en geniet veel privacy. Buitenberging achteraan. Momenteel verhuurd. Interesse in deze rustig gelegen te moderniseren gezinswoning, ideaal voor wie de ruime garage van pas komt? Wees snel en contacteer ons voor een begeleid bezoek.
Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten gratis en correct!-

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

ACQ1GIXQF2OF

150 m2

Vraagprijzen

24 Dec 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu