Antwerpsesteenweg 99, 2840 Rumst

Huis Te Koop in Rumst

€518.000

Uiterst gunstige ligging: Deze woning ligt centraal op de verbindingsweg tussen Antwerpen en Mechelen. Het eigendom is makkelijk te bereiken op slechts 2 min. rijden van de E19 Antwerpen-Brussel. Commerciële locatie met zéér goede visualiteit! Er zijn ruim parkeermogelijkheden aan het eigendom. De woning is gunstig georiënteerd, de tuin is ZUID-WEST gericht: Het zonnetje draait mooi rond de woning wat voor een zéér aangenaam gevoel zorgt en veel natuurlijke lichtinval.

De indeling is als volgt: -1: een ruime kelder van 24m2 bestaande uit 2 compartimenten; GLVL: een inkomhall, een lichte woonkamer, een volledig open ingerichte keuken met eiland, een veranda met zicht op de tuin, een apart toilet en een ingerichte badkamer; 1eV: een hall, een apart toilet, een 1e slaapkamer en een 2e slaapkamer die eventueel op te splitsen is in 2 ruime slaapkamers; 2eV: 2 zolderkamers te bereiken via vaste trap. Het huis beschikt verder over een ruime garage/werkplaats, ideaal voor een kleine zelfstandige! Zéér aangename zongerichte tuin grenzend aan het agrarisch gebied.

Deze woning werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar! Wenst u graag een bezichtiging ter plaatse? Contacteer ons via 03 459 99 99 of info@leximmo.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

408 kWh/m2

Pand Referentie

Y2R407NNH7RM

213 m2

Vraagprijzen

03 Nov 2022€518.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu