2627 Schelle

Huis Te Koop in Schelle

€319.000

IN OPTIE
Een echte buitenkans voor jonge starters! Mits enkele kleine opfriswerken en veel liefde kan je van deze leuke woning een karaktervolle thuis maken. De uitstekende ligging geeft een goede verbinding naar zowel Brussel als Antwerpen, winkels, openbaar vervoer en scholen. Op het gelijkvloers komt u binnen via de hal aangrenzend aan de living. Dankzij de grote raampartijen vooraan geeft dit een zeer licht gevoel. Daarnaast vindt u de geïnstalleerde keuken met alle nodige comfort. Naast de keuken is de eetkamer. Heel leuk om te vertoeven op een zomerdag. Zowel de keuken als de eetkamer geven uit op de ruime tuin.

De eerste verdieping omvat de badkamer met grote inloopdouche, wandmeubel en handdoek warmer, 2 ruime slaapkamer en nog een kamer te gebruiken als bureauruimte of hobbykamer. Op de tweede verdieping vindt u een zeer grote zolder, nog deels af te werken.

De zeer ruime kelder onder het huis is enorm handig voor extra bergruimte. Zorgeloos uw auto parkeren? Geen probleem, uw auto kan u makkelijk parkeren op de ruime oprit voor het huis.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

416 kWh/m2

Pand Referentie

FPZG1OPEOOG7

170 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 May 2022€319.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nog niet aangevraagd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu