Molenstraat 60, 3270 Scherpenheuvel

Huis Te Koop in Scherpenheuvel

€464.000

Deze instapklare woning bevindt zich op een perceel van 1204m² in het centrum van Scherpenheuvel. De ligging garandeert een makkelijke bereikbaarheid van winkels, scholen, dokters, etc. en ze biedt ook een snelle verbinding met de E314.

De gelijkvloerse polyvalente ruimte (momenteel ingericht als kapsalon) is verbonden met de woning én is ook bereikbaar via een aparte ingang vooraan. Deze ruimte is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep maar kan ook ingericht worden als aparte leefruimte binnen een kangoeroewoning. De ruimte ligt vlakbij de badkamer en slaapkamer op het gelijkvloers.

INDELING:
Kelder:
De woning is volledig onderkelderd met garagepoort. Plaats voor 2 auto’s
Gelijkvloers:
Ruime inkom, apart toilet, grote leefruimte met haard en uitzicht op de tuin, keuken, badkamer, slaapkamper, polyvalente ruimte met aparte ingang en grote tuin met terras en tuinhuis
1ste verdieping:
3 ruime slaapkamers, ruime nachthal, zolderruimte

Kortom een prachtige woning met talrijke mogelijkheden en ruimte voor vrij beroep, specifieke hobby’s, kangoeroewoning, etc.

Alle belangrijke troeven laten we je ter plaatse graag ontdekken. Kom deze woning dus zeker zelf ontdekken en maak vandaag nog je afspraak.

Mail steffi@immopersyn.be of bel 0467 03 54 04

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

489 kWh/m2

Pand Referentie

-MYZ1VZB-GYG

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

13 Dec 2022€464.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu