De dreef van hertebos 6, 2970 Schilde

Huis in Schilde

€645.000

Rustig achterliggende woning met 3 slaapkamers, praktijk mogelijkheden en prachtige ZW-tuin in 's Gravenwezel!

Deze karaktervolle woning bevindt zich op een zeer rustige achterliggende locatie in centrum 's Gravenwezel en bied kantoor/praktijk mogelijkheden.

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. Deze brengt ons naar de riante, lichtrijke leefruimte met open haard. Deze mooie ruimte loopt naadloos door naar de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van allemaal vernieuwde toestellen. De keuken en leefruimte geven een heerlijk ruimtelijk gevoel door de vele raampartijen, hier kan u helemaal ontspannen met zicht op de tuin! Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken die tevens dient als wasplaats.

Verder bevindt zich op het gelijkvloers een ruime polyvalente ruimte (47,5m²) die momenteel is ingevuld als tv kamer en bureau.

De nachthal geeft uit op twee ruime slaapkamers (15m² / 14m²). Verder is er nog een 3de slaapkamer en een badkamer uitgerust met een toilet, een ligbad, een dubbele lavabo en een douche.

De woning geniet een fantastische, zuid west georiënteerde tuin met zonnig terras. Ideaal om tijdens mooi weer een BBQ te houden en gezellig te vertoeven in alle rust.

Tot slot beschikt de woning nog over een bergzolder en een carport met tuinberging.

PLUSPUNTEN:
+ Recente Airco's
+ Instapklaar
+ Leuke ZW-tuin met terras
+ Grote polyvalente ruimte met praktijk mogelijkheden
+ Carport met oprit voor meerdere wagens
+ Gunstige locatie in 's Gravenwezel

Ziet u uzelf al wonen in deze prachtige woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een afspraak ter plaatse. FinancieelAankoop exclusief kosten:€645.000Registratierechten (3%):€19.350Kadastraal inkomen:€2.153Raming Ereloon Notaris*:€2.674Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€667.649* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

231 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.153

Pand Referentie

SG79RIL3QRPA

185 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Jun 2022€645.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu