Villa te koop te , 2970 Schilde

Huis Te Koop in Schilde

€685.000

Op wandelafstand van het centrum van Schilde in een doodlopende straat vinden we deze ruime split-level woning op een perceel van ca. 790m².
Verd. 0: inkomhal met gastentoilet en handenwasser, vestiaire en trappenhal. Toegang tot de lichtrijke leefruimte ingedeeld in een zithoek met O.H. en een eetkamer met zicht op de tuin. De keuken is volledig geïnstalleerd (Siematic – ca. 15j) en is uitgerust met een aanrecht in natuursteen, spoelbak, vaatwasser, inductievuur, dampkap, ijskast, diepvries, oven en microgolfoven. Zowel vanuit de keuken als vanuit de eetkamer is er toegang tot het ruim terras de tuin.

Verdieping -0,5: toegang tot de ruime dubbele inpandige garage met wasplaats, aparte techn. ruimte en rechtstreekse toegang naar de tuin.
Verdieping +0,5: overloop met toegang tot 4 slpkrs. waarvan 2 met lavabo en een badkamer met ligbad, wc, ingemaakte kasten en dubbele lavabo in meubel.
Verdieping +1: ruime en lichtrijke polyvalente zolderkamer, open tot in de nok van het dak en wordt momenteel gebruikt als bureelruimte. De douchekamer is uitgerust met een douche, wc en lavabo in meubel. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden: thuiswerk/hobbykamer/extra kamer(s),...
Verdieping +1,5: ruime afgewerkte zolder, eveneens open tot in de nok van het dak welke momenteel gebruikt wordt als stockageruimte. Uitbreiding naar extra kamer(s) en badkamer is hier perfect mogelijk. Het dak en de ramen van de polyv. zolderkamer werd volledig vernieuwd en geïsoleerd in aug. 2021.
De Z.W.- tuin met ruim terras op blauwe steen is mooi aangelegd en biedt veel privacy.
Optie tot aankoop naastgelegen bouwgrond.
Bijzonderheden: overal rolluiken (achteraan elektr.), CV op aardgas (Vaillant 2017), elektr. zonnetent, alarm, deels kruipkelder, volledig betonnen constructie op elk verdiep, lage energiekosten (ca. € 250,00/maand). Degelijke woning vlakbij winkels en openbaar vervoer, EPC: 371 kWh (m²/jaar), UC:20220610-0002620662-RES-1, simulatie: 269 kWh (m²/jaar), sted. in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.134

Pand Referentie

7C6DA-7WN8AQ

792 m2

326 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€685.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu