Villa te koop te , 2970 Schilde

Huis Te Koop in Schilde

€1.095.000

Op een zeer gegeerde residentiële locatie, voor het dorp van Schilde, vlakbij scholen, winkels en openbaar vervoer, bevindt zich deze riante villa op ca. 3.488 m².
Deze degelijke villa heeft zeer veel mogelijkheden mede dankzij de aanwezigheid van een personenlift.

Indeling: inkomhal - vestiaire met afz. handenwasser en gastentoilet.
Toegang tot de leefruimte in L-vorm, ingedeeld in een salon met gashaard, eetkamer en een tweede salon. Zowel vanuit de eetkamer als vanuit het salon is er toegang tot de veranda met zicht op de tuin en voorzien van gashaard, verwarming , TV-aansluiting en vliegenhorren. Een tweede hal brengt ons naar een afz. tv-kamer en de ingerichte leefkeuken met aparte dienstingang en afz. wasplaats. De keuken is uitgerust met een aanrecht voorzien van dubbele spoelbak, indictievuur, dampkap, stoomoven, oven, vaatwasmachine en videofoon. Grote schuifraam naar het terras en de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot de inpandige garage met autom. poort.
Verdieping: ruime overloop met enerzijds toegang tot een ruime kamer met TV/zithoek , eetkamer, ruim terras, slaapgedeelte met tal van ingemaakte kasten en een ruime badkamer met jacuzzi bad, 2 lavabo's, douche en toilet. (aanpassing naar 2 à 3 slaapkamers is mogelijk). Anderzijds is een afz. masterbedroom met dressing, badkamer met bad, dubb. lavabo en toilet en een connectie naar een eenpersoonskamer.
De ruime zolder is volledig afgetimmerd en gedeeltelijk afgewerkt met ingebouwde kasten.
De tuin is mooi aangelegd, zuid west georiënteerd en voorzien van een tennisbaan, zwembad en poolhouse. Een bar met afz. toilet grenst aan het zwembad.

Bijzonderheden: c.v. op aardgas - lift - geboorde put - irrigatiesysteem - autom. rolluiken - alarm - veiligheidsdeur - krachtstroom - kelder - kruipkelder -- EPC 471 kWh/m² - UC 2534080 - Vg-Wp-Gvkr-Vv-Gmo. Een ruime villa met veel mogelijkheden op een mooi perceel met de nodige privacy.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

471 kWh/m2

Pand Referentie

9CU78EEIT65Q

3488 m2

580 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€1.095.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

n/a

Menu