Villa te koop te , 2970 Schilde

Huis Te Koop in Schilde

€998.000

Gelegen op een residentiële locatie bevindt zich deze royale villa met veel privacy op ca. 1809 m².

Op het gelijkvloers is er een grote inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Van hieruit is er toegang tot een gelijkvloerse polyvalente kamer, momenteel ingericht als bureel. Mogelijkheid om in te richten als gelijkvloerse slaapkamer met salon en aansluitend een douchekamer of een praktijkruimte zonder het privéleven te verstoren.
De leefruimte is ingedeeld in een salon in L-vorm met O.H. en een eetkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd en heeft aangrenzend een bijkeuken/wasplaats met dienstingang. Deze ruimte grenst aan de bureelruimte vooraan.

Op de verdieping is er een ruime overloop met sauna en toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 1 master met dressing en volledig ingerichte badkamer. De overige 2 slaapkamers kunnen gebruik maken van badkamer 2.

De inpandige garage voor 3 auto's heeft een zolderverdieping bereikbaar met een vaste trap en biedt tal van mogelijkheden: praktijk, bureel, hobbyruimte, co-housing,...

De aangelegde zuid-west tuin met terras is volledig omheind en voorzien van een verwarmd buitenzwembad. De tuin biedt volledige privacy en heeft een vrij uitzicht over de achterliggende weilanden.

Bijzonderheden: verwarming op aardgas (condensatieketel) houten raamwerk, dubbele beglazing (HR-glas), elektriciteit niet conform, gunstig EPC - 192 kWh/m² - UC 20220622-0002627411-RES-1 - Vg-Wp-Vv-Gvkr-Gmo

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

192 kWh/m2

Pand Referentie

BOC9I2J0XMFH

1809 m2

454 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€998.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woonpark

Overstromingsgebied

n/a

Menu