2970 Schilde

Huis Te Koop in Schilde

€2.495.000

Op een uitermate toplocatie gelegen riante villa in Neoclassicistische bouwstijl anno 1999, een realisatie van Vlassak Verhulst op een grond van ca. 6.629m².
Indeling gelijkvloers: prachtige hall met marmeren tegelvloer, vestiaire en gastentoilet, apart bureel met mooi timmerwerk, gashaard en Versaille parket, ruime living met open gashaard en fraaie antieke schouwmantel, eiken plankenvloer (in verstek) met aansluitend tv-hoek met zicht op tuin, mooie en ruime formele eetkamer eveneens op eiken parket en een volledig geïnstalleerde (in landelijke stijl) leefkeuken met ontbijthoek., riante bijkeuken met dienstingang, trap naar de kelder met wijnkelder en technische ruimte, garage voor 2 wagens met automatische poorten, boven de garage is er nog een extra zolderverdiep.
Ouderslaapkamer met eiken parket, mooie dressing en luxe badkamer met marmer. ( ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet ), toegang naar een prachtige orangerie.
Indeling verdieping: ruime nachthall met nachttoilet, tweede ruime slaapkamer met vaste vloerbekleding met aansluitende badkamer (ligbad, douche en dubbele wastafel), mooie ruime derde slaapkamer op vaste vloerbekleding, vierde slaapkamer en vijfde slaapkamer met tussen in
een badkamer.
Zolder, ruime polyvalente ruimte met extra mogelijkheden.
Opmerkingen: mooie aangelegde tuin met de perfecte oriëntatie voor zon, zwembad (te renoveren), prachtige orangerie met toilet, kleedruimte en toilet. Kenmerkend voor deze bouwstijl zijn de hoge plafonds en de aangepaste deurhoogte. Verder is deze villa voorzien van alle hedendaags comfort zoals o.a., vloerverwarming, domotica, B&O sound systeem, centraal stofzuigsysteem, tuinalarm.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

141 kWh/m2

Pand Referentie

VOE8LPANP4FI

6629 m2

800 m2

3 Badkamers

Vraagprijzen

03 Feb 2022€2.495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

Neen

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig

Menu