2970 Schilde

Huis Te Koop in Schilde

€2.350.000

Prachtige manoir anno 1999 gebouwd door Sels Villabouw, op een uiterst residentiële toplocatie gelegen op 4217m² eigen grond met mooi verwarmd zwembad en functioneel poolhouse met overdekt en afsluitbaar terras, en schitterende volwassen tuin.
Indeling gelijkvloers:
Riante inkomhal met links dubbele deur naar kantoorruimte met open haard en rechts dubbele deur naar ruime living met houtgestookte open haard en eiken plankenvloer, aansluitend de formele eetkamer ( thans biljart kamer ) ruime leefkeuken voorzien van alle comfort met aanpalende orangerie/tv kamer met gashaard. Vanuit al deze vertrekken zicht op de prachtige volwassen tuin. Aparte dienstinkom naar garage voor 1wagen en wasplaats. Toegang tot de mooie wijnkelder en bovenliggende 'studio' voorzien van slaapkamer en luxe badkamer. Deze ruimte is ideaal voor gasten of eventueel inwonend personeel. Er bevindt zich tevens een apart garagegebouw voor 2 wagens.
Indeling verdieping:
Via de riante entree met mooie trapopgang komt men op de ruime overloop met bibliotheek en waarop uitkomen: Royale master bedroom met ruime dressing en luxe badkamer met oa. ligbad en inloopdouche, tweede slaapkamer met eigen douchekamer(ook te gebruiken als extra dressing), 3de slaapkamer van ca. 17m² met douchekamer en een nachttoilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een ruime gastenkamer , bestaande uit living, slaapkamer en badkamer met douche wastafel en toilet.
Opmerking:
De villa is voorzien van vloerverwarming, heeft natuurstenen vloeren afgewisseld met parketten, een B&O link voor muziek, binnen én buitenalarm, irrigatiesysteem-drainagesysteem en waterzuiveringsinstallatie, heeft een schitterende aangelegde volwassen tuin met prachtig bomenbestand en omheinde vijver. De villa is in uitmuntende staat van onderhoud en absoluut instapklaar.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

226 kWh/m2

Pand Referentie

ZNL2YY1VYDL8

4217 m2

600 m2

3 Badkamers

Vraagprijzen

24 Feb 2022€2.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

Neen

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu