2900 Schoten

Huis Te Koop in Schoten

€1.150.000

Dit ruime en luxe afgewerkte appartement is gelegen op de eerste verdieping in het “Grand Hotel” van domein Iepenburg. Het appartement beschikt over ruime terrassen met de gehele dag mogelijkheid te genieten van het uitzicht over domein Iepenburg.

Indeling
U betreedt het appartement middels de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend bevindt zich de hal welke u toegang geeft tot de leefruimte. Deze ruime living heeft aan twee zijde terrassen en ramen waardoor er veel natuurlijk lichtinval is. De vloer is afgewerkt met een eiken houten vloer, er is een maatwerk bibliotheek/TV-kast alsook een open haard. Aansluitend aan de living bevindt zich een ruime eetkamer, eveneens voorzien van eiken houten vloer en een open haard. Vanuit de eetkamer toegang tot de ruime en volledig ingerichte keuken. Deze luxe afgewerkte keuken is voorzien van alle inbouwtoestellen. Aansluitend aan de keuken een zeer praktische bijkeuken en berging met rechtstreekse deur naar de inkomhal/lifthal. De bijkeuken beschikt over een afsluitbare ruimte met klimatisatie welke kan worden gebruikt als koelkamer.

De centrale hal geeft toegang tot een ruim bureel welke is ingericht met maatwerk kasten. Ruime logeerkamer met eigen badkamer. Praktisch ingerichte waskamer met aansluitingen voor wasmachine en droger. De mastersuite bestaat uit een ruime slaapkamer met ingemaakte kasten (dressingkasten) en een zeer ruime luxe afgewerkte badkamer.

Buitenruimte
Over de gehele breedte van het appartement is er een royaal terras welke een prachtig uitzicht geniet over het park van Iepenburg. Het terras volgt zelfs een deel van de zijgevel zodat u extra lang gebruik kunt maken van uw terras.

Parkeergelegenheid en berging
In de ondergrondse parking beschikt dit appartement over een staanplaats, een afgesloten dubbele garage met aansluitende berging alsook een separate bergkelder.

Domein Iepenburg
Dit privatieve, volledig omheinde domein van ca. 9.000 m² omvat meerdere appartementsgebouwen in een groen kader. Domein Iepenburg biedt daadwerkelijk "villa-vervangend wonen". Het park Iepenburg van ruim 4 Ha biedt naast een prachtig uitzicht ook een schitterende mogelijkheid voor wandelen en ontspannen, net als het privé overdekte zwembad. Tevens is er een luxe tuinpaviljoen of theehuis in het park alwaar men visite kan ontvangen en verjaardagen en dergelijke kan vieren.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

161 kWh/m2

Pand Referentie

QG86-OG91LE-

9900 m2

236 m2

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Jun 2022€1.150.000

08 Jun 2022€488.600

13 Jan 2022€1.150.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

Neen

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Effectief overstromingsgevoelig

Menu