Leo Kempenaersstraat 111, 2223 Schriek

Huis Te Koop in Schriek

€375.000

Op een uitstekende locatie te Schriek bevindt zich deze woning met 3 slaapkamers en ruime garage (65 m²) in een groene omgeving op een perceel van 850 m². U bevindt zich hier op een centrale locatie, op wandelafstand van het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal. De leefruimte geniet van natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen. Hier kunt u een gezellige zithoek en eetplaats inrichten. Aangrenzend bevindt zich de keuken voorzien van de voornaamste toestellen en een aparte koele berging. Verder bevindt zich hier ook nog een ruime berging/wasruimte en een apart toilet. Het gelijkvloers omvat verder nog de badkamer uitgerust met lavabo, douche en ligbad. Op de eerste verdieping beschikt u over 3 slaapkamers en een bureauruimte. Via een zolderluik vanuit de nachthal bereiken we de zolder, geschikt voor extra opbergruimte. De woning beschikt over een aangenaam terras met vijver. Via de doorrit langs de woning bereiken we de ruime garage (65 m²), deze biedt nog tal van mogelijkheden onder andere voor een zelfstandige activiteit. In de goed georiënteerde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De woning is verder voorzien van rolluiken en 23 zonnepanelen met groenestroomcertificaten.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een instapklare woning met ruime garage op een uitstekende locatie in Schriek. Contacteer ons voor meer informatie op 0492/35 42 41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- Ruime garage
- 3 slaapkamers
- Uitstekende locatie

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

280 kWh/m2

Pand Referentie

BODJAPQZ8CIO

850 m2

240 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Sep 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Ja

Menu