Maalderijstraat 59, 9040 Sint-amandsberg

Huis Te Koop in Sint-amandsberg

€459.000

VERKOCHT. Deze bijzonder goed onderhouden gezinswoning met zonnige verzorgde tuin, is uiterst rustig gelegen in vlot bereikbare verkeersarme woonstraat.

Het huis werd opgericht in 2003 met louter kwalitatieve materialen op een Zuidwest-gericht perceel van 378 m². De inkomhal met massief eiken deuren, geeft toegang tot een eerste apart toilet en de ruime living met opmerkelijke lichtinval, massief parket en gashaard, die verbonden is met de open geïnstalleerde en volledig uitgeruste keuken (Dovy). De 2 grote zonneterrassen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 44 m² en zijn bereikbaar via zowel de keuken als de woonkamer. De handige garage met oprit geeft uit in de keuken.

De trap in natuursteen leidt naar de 3 volwaardige slaapkamers, een tweede apart toilet en de grote ingerichte badkamer met ligbad en douche. De afgewerkte zolder met vrije hoogte leent zich uitermate tot bergruimte.

De woning is voorzien van alle hedendaags wooncomfort zoals centrale verwarming op aardgas, dubbele hoogrendementsbeglazing (met elektrische rolluiken en muggenramen), een gekeurde elektrische installatie, buitenverlichting, dak- en muurisolatie, een regenwaterput (aansluiting in de garage), dubbele betongewelven en dergelijke meer. Het bijhorende bloktuinhuis is voorzien van elektriciteit.

Winkels (Carrefour Hypermarkt) en scholen bevinden zich op wandelafstand.

Kortom, een ideale gezinswoning die voorziet in alle mogelijke woonbehoeften.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

179 kWh/m2

Pand Referentie

CBY2XQ0G4J26

378 m2

172 m2

Vraagprijzen

23 Aug 2022€459.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu