Antwerpsesteenweg 303, 9040 Sint-amandsberg

Huis Te Koop in Sint-amandsberg

€724.900

Riante eigendom met binnentuin en potentieel, te Sint-Amandsberg!
Op een uiterst gunstige locatie, te Sint-Amandsberg, situeert zich deze statige woning met handelsgelegenheid. De unieke en ruime eigendom biedt tal van mogelijkheden! Het pand is gelegen op de Antwerpsesteenweg, waardoor de eigendom een grote visibiliteit geniet. Dankzij de nabijheid van openbaar vervoer (o.a. station Dampoort) en grote invalswegen, wordt u tevens een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd. Bovendien is het bruisende stadscentrum van Gent op steenworp afstand gelegen! Kortom, de uitmuntende locatie vormt een enorme troef!

Indeling:
Achter een charmante authentieke gevel schuilt een riante eigendom met prachtige buitenruimtes!
Op heden omvat de gelijkvloerse verdieping voornamelijk de handelsgelegenheid. Vooraan de eigendom situeert zich een open polyvalente ruimte met sanitaire voorzieningen (2 toiletten) en etalage, voorheen ingericht als tea-room. De inpandige garage biedt toegang tot de achterliggende aanbouw. Op heden is hier een bakkerij gevestigd, waardoor de eigendom beschikt over een grote professionele keuken (mogelijkheid om toestellen afzonderlijk aan te kopen). De gehele aanbouw werd gebouwd rondom een prachtige binnentuin, hetgeen het gevoel geeft van een vierkantshoeve! De binnentuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd met groene beplanting.
De 3 bovenliggende verdiepingen werden op heden ingericht als woongelegenheid. De eerste verdieping beschikt over een ruime woonkamer, met aansluitend een voltallige keuken. De keuken werd voorzien van het nodige kookcomfort. Beide ruimten bieden toegang tot het riante dakterras, waarop men geniet van zicht op de binnentuin. Op deze etage bevindt zich eveneens een apart toilet. De tweede verdieping omvat 2 ruime slaapkamers (eventueel 3 slaapkamers), opnieuw een apart toilet en een moderne badkamer met inloopdouche en dubbel wasmeubel. De derde en bovenste verdieping omvat maar liefst 4 slaapkamers!
Kortom, dankzij een zee aan ruimte biedt deze eigendom enorm veel mogelijkheden! Een UNIEKE KANS op de markt!

Bekijk zeker de virtuele tour op onze website om deze prachtige eigendom te ontdekken!

Buitengewone kenmerken:
- Centrale ligging nabij centrum Gent
- Ruime eigendom met tal van mogelijkheden
- Prachtige binnentuin en dakterras Documenten Bodemattest Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

1N5C9EQWJBJ-

422 m2

709 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Sep 2022€724.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu