Grondwetlaan 32, 9040 Sint-amandsberg

Huis Te Koop in Sint-amandsberg

€545.000

Instapklare en energiezuinige bel-étage woning (bew. opp. 203m2) met tuin en terras op 10 min fietsen van het Rozebroekenpark en het Station Gent-Dampoort.

Voor meer informatie mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze woning geniet een vlotte bereikbaarheid met zowel de wagen, als de fiets en het openbaar vervoer (bus, trein...). De perfecte uitvalsbasis met alle hedendaagse comfort, mogelijkheid tot 4 slaapkamers, garage + staanplaats, een tuin van 44m2, zonnepanelen en een conforme elektrische keuring.

Op het gelijkvloers vinden we de inkomhal met gastentoilet, een inpandige garage, de wasplaats/douchekamer en een eerste slaapkamer (ideaal als bureau). Deze kamer geeft ook toegang tot een aangename stadstuin. De woning voorziet plaats voor het parkeren van meerdere wagens dankzij enerzijds de garage maar ook de oprit aan de voorzijde.

Via de trap komen we op de eerste verdieping die plaats geeft aan de leefruimte (voorzien van gashaard) en de eetplaats die samen één lichtrijk volume vormen. Hieraan gekoppeld vinden we de keuken met werkeiland en toegang een gezellig terras.

Op de tweede verdieping vinden we een bijzonder ruime slaapkamer met dressing en een goed uitgeruste badkamer met dubbele wastafel, toilet, inloopdouche en aansluitend een kamer met luxueus ligbad. De ruimtelijkheid en afwerking van de badkamer zorgen voor een bijzondere sfeer en wellness-gevoel.

Onder de nok vinden we nog een grote multifunctionele ruimte met handige mezzanine. Mits enkele aanpassingen kan deze ruimte worden onderverdeeld naar meerdere slaapkamers.

Als extra biedt deze woning nog de mogelijkheden om deze naar eigen hand te zetten en voorziet deze woning ook in de toekomstige noden zoals o.a. elektrisch laden van de wagen (zonnepanelen)…

Samengevat, een praktische, goed onderhouden en instapklare bel-étage woning met zonnepanelen, garage en oprit, tuin en terras op een goed bereikbare ligging.

(Beschikbaarheid – aankoop/verkoopbelofte met akte tussen 30/9/2023 en uiterlijk 30/11/2023)

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

219 kWh/m2

Pand Referentie

TTA7792F8HPI

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 Oct 2022€545.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu