2980 Sint-antonius-zoersel

Huis Te Koop in Sint-antonius-zoersel

€549.000

Gelegen op wandelafstand van het centrum van Sint-Antonius Zoersel bevindt zich deze halfopen bebouwing met veel mogelijkheden.
De woning kan dienst doen als eengezinswoning, zorgwoning of een combinatie van wonen en werken/praktijk.
Inkomhal met open ruimte (mogelijks wachtkamer) en voorzien van aansluitingen voor installatie douchekamer.
Afz. toilet met handenwasser. Enerzijds is er toegang tot de leefruimte met eethoek/zithoek en een volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van alle hedendaags comfort: aanrecht met ontbijttoog, dubbele spoelbak, gasfornuis (5 pitten), grote onderbouw inbouw oven, vaatwasmachine, Amerikaanse koelkast - koele berging - toegang tot de inpandige garage met buitendeur. Via grote schuifraam is er toegang tot het terras en de tuin. Anderzijds zijn er twee gelijkvloerse kamers waarvan 1 met sanitair. Deze kamers zijn communicerend via een schuifdeur. De scheidingswand is eenvoudig te verwijderen zodat een grote ruimte van ca. 25 m² kan gecreëerd worden en kan dienst doen als extra woongedeelte.
Verdieping 1: ruime slaapkamer over de volledig breedte van de woning - ruime wasplaats, badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en ligbad - afz. toilet op de gang - (slaap)kamer aan de achterzijde van het gebouw eveneens over de volledige breedte van het bebouw met toegang tot een mogelijk dakterras. Verdieping 2: te bereiken via een vaste trap - zeer ruime kamer/studio/polyvalente ruimte met veel daglicht. De tuin biedt ontzettend veel privacy en is zuid oost georiënteerd. Achteraan is er een tuinhuis met een overdekt terras.

Bijzonderheden: houten schrijnwerk - dubbele beglazing - cv. op aardgas - zonnepanelen - regenwaterput - conforme elektriciteit - EPC 130 kWh/m² - UC 6034/EP03492/A031/D01/SD001 - Vg-Wg-Gvkr-Vv-Gmo.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

130 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.250

Pand Referentie

UX2EY5D1NH27

260 m2

225 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu