Abeel 5, 2860 Sint-katelijne-waver

Huis Te Koop in Sint-katelijne-waver

€650.000

Zeer ruime kangoeroewoning met grote tuin in een groene omgeving te Sint-Katelijne-Waver.
Deze grote open bebouwing werd tot op heden gebruikt als kangoeroewoning. Het is mogelijk om dit te wijzigen naar een zeer grote ééngezinsvilla.
Het eerste woongedeelte bestaat uit een gelijkvloerse verdieping met een ruime woonkamer die in verbinding staat met de recente volledig ingerichte leefkeuken. Hier werden alle toestellen voorzien. Vanuit de keuken kan je het terras betreden waar plaats is voor een tafel en tuinsalon. De badkamer werd vernieuwd en biedt een inloopdouche, een dubbele lavabo en een toilet. De berging/wasplaats maakt de gelijkvloerse verdieping compleet. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, drie slaapkamers en een dressingruimte. Vanuit de nachthal werd een doorgang voorzien naar het tweede woongedeelte. De berging zolder kan betreden worden via een luik.
Het tweede woongedeelte wordt betreden via een ruime inkomhal met een personenlift. Dit kan vervangen worden door een trap. De grote L-vormige woonkamer geeft mooi uitzicht en heeft veel lichtinval. De te moderniseren keuken is zeer ruim en biedt mogelijkheden. De badkamer werd voorzien van een douche, een lavabo en een toilet. Verder vinden we nog twee bergingen en een toilet. De grote veranda biedt veel ruimte en mogelijkheden. Op de tweede verdieping hebben we een nachthal en twee ruime slaapkamers. Hier werd een doorgang voorzien om het andere woongedeelte te betreden. De berging zolder kan betreden worden via een luik.
Deze woning is omgeven door groen en ligt ver van de straat. Dit garandeert rust en vrijheid. Daarentegen is het gelegen nabij verschillende belangrijke invalswegen, winkels, scholen, openbaar vervoer en ziekenhuis. Ook de ruimte om meerdere auto's te kunnen parkeren is heel aangenaam.
Extra:EPC 684 en 843 kWh/m²jElektrische installatie = niet conform
Vg - Ag - Gmo - Gvkr - Gvv
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

843 kWh/m2

Pand Referentie

2ALK7ZUM7TNW

2735 m2

307 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€650.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu