Lagerheide 5, 2860 Sint-katelijne-waver

Huis Te Koop in Sint-katelijne-waver

€410.000

Gezellige woning met 3 slaapkamers en praktijkruimte.
Ligging:Deze unieke woning is gelegen in een rustige straat en aangename wijk. Scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich of wandel- en fietsafstand van de woning, tevens heeft de woning een vlotte verbinding via de R6 naar de E19  Antwerpen - Brussel.
Indeling:Gelijkvloers: inkomhal - living - keuken - praktijkruimte - wasplaats - douchekamer - veranda - garage - tuin - terraseerste verdieping: badkamer - slaapkamer 1 - slaapkamer 2tweede verdieping: slaapkamer 3
Omschrijving: Deze gezellige woning betreedt u via de inkomhal waarna u vervolgens de leefruimte bereikt. De ruime leefruimte geeft toegang tot de geïnstalleerde keuken en praktijkruimte. De praktijkruimte heeft een eigen ingang en kan volledig afgesloten worden van het privé gedeelte. De praktijkruimte heeft een uitbreiding in de veranda en een buitenruimte. Achteraan het gelijkvloers is ook nog een ruime wasplaats aanwezig en een douchekamer. Het gelijkvloers beschikt ook over een garage. Op de eerste verdieping zijn er 2 aangename slaapkamers aanwezig qua grootte en lichtinval en de 2de badkamer met ligbad, toilet en enkele lavabo.  De tweede verdieping beschikt over een derde grote slaapkamer, tevens ook voorzien van airco.
EPC: 498 kWh/m² (E-label)Elektrische keuring is niet conform AREIVg - Wg - Gmo - Gvkr - GvvRenovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

498 kWh/m2

Pand Referentie

3W3CI07-IS3-

365 m2

235 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€410.000

02 Sep 2022€429.000

12 Aug 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu