2860 Sint-katelijne-waver

Huis Te Koop in Sint-katelijne-waver

€583.000

Uitzonderlijke half-open bebouwing met 3 slaapkamers op een terrein van 1.376 m2 gelegen in een doodlopende straat.
De woning is op het gelijkvloers in 2010 volledig gerenoveerd en ingericht met een binnenhuisarchitect voorzien van een hoogwaardige afwerking.
De inkomhal met gastentoilet is zeer praktisch met een ingerichte vestiaire. In de grote leefruimte ingedeeld als eetplaats en lichtrijke zithoek met zicht op de zwemvijver en prachtige tuinomgeving, zijn er maatkasten en een gashaard met kastafwerking. De bureauhoek is voorzien van een tafelblad met bergruimte. Een mooie eiken parketvloer en overal maatgordijnen maakt het geheel volwaardig af.
De volledig ingerichte keuken met kwalitatief werkblad, bartafel voor 2 personen, toestellen en kasten sluit enerzijds aan met de tuin en annex met een berging /wasruimte eveneens voorzien van maatkasten. Toegang naar de ruime garage.
Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een compacte badkamer met douche en lavabomeubel.
Zowel het leien dak als het platte dak zijn vernieuwd en geïsoleerd. Het gangpad en de oprit werden vernieuwd en voorzien van verlichting.
Een groot terras met zwemvijver is een extra troef. De tuin is heel onderhoudsvriendelijk aangelegd en is een oase van groen en rust waar je kan genieten zowel van zon als van schaduw.
Dit pand is instapklaar en zeer goed gelegen, op wandelafstand van het centrum, winkels, sportcentra, scholen en openbaar vervoer

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

323 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€966

Pand Referentie

LRLG828HN6VN

1376 m2

176 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Jan 2022€583.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu