2860 Sint-katelijne-waver

Huis Te Koop in Sint-katelijne-waver

€560.000

Bent u op zoek naar een nieuwbouw woning, zeer rustig gelegen in Sint-Katelijne-Waver en toch vlakbij de E19 richting Antwerpen-Brussel. Dan is deze woning misschien uw ideale woonst.

De woning biedt zeer veel lichtinval, voldoet aan alle nieuwe normen van energiezuinigheid dankzij de warmtepomp met vloerverwarming, het driedubbel glas en het ventilatie D systeem. BEN appartement E22.

Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal met aparte toiletruimte. Een zeer ruime, zonnige leefruimte kijkt uit op de mooie tuin achteraan voorzien van twee aangelegde terrassen. Ideaal om op verschillende momenten van de dag maximaal te genieten van de zon. Open keuken voorzien van alle toestellen en comfort.
Het 1ste verdiep biedt 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers waarvan een douchekamer en een badkamer voorzien van ligbad, douche, lavabomeubel en bergingkast. Dubbele toilet op het verdiep.
Het tweede verdiep geeft uit op 2 extra slaapkamers.

De woning is direct instapklaar en beschikt tevens over een garagebijgebouw ter hoogte van de straatzijde en een zeer grote garage/bijgebouw achteraan in de tuin. Ideaal voor iemand die zeer veel buitenberging wenst.

De tuin dient enkel nog aangeplant te worden met gras. Terrassen en omheining zijn reeds aanwezig. De woning is reeds voorzien van een primer laag. Verkoop aan 6% BTW mogelijk! Vraag naar de voorwaarden. Kom snel deze parel ontdekken.

Contacteer Dupont Vastgoed voor meer info op 015 15 15 15

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

34 kWh/m2

Pand Referentie

2S92R-2D9MOF

534 m2

198 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€560.000

24 Oct 2022€579.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu