Mechelbaan 159, 2860 Sint-katelijne-waver

Huis Te Koop in Sint-katelijne-waver

€498.000

Verzorgde, instapklare laagbouw villa, omkaderd door groen en met een prachtig verzicht achteraan op de zeer mooi aangeplante tuin. De woning is gelegen te Koningshooikt op de grens met OLVWaver en Duffel. Een top locatie met gunstige verbinding naar Antwerpen, Mechelen en Brussel. Nabij scholen, bus, station en Delhaize.

De woning is VOLLEDIG GELIJKVLOERS en biedt veel lichtinval, rust, zicht op groen en privacy. De zeer grote leefruimte met sfeervolle pelletkachel biedt ruimte om al uw meubels rijkelijk te plaatsen. Riante keuken waarbij het kookfornuis, oven, ijskast, vaatwasmachine 1j geleden werden vernieuwd. De keuken geeft toegang naar de veranda met sterrenhemel, autom zonnewering en airco. Hier is het zalig vertoeven met een boek en een tasje koffie genietend van een prachtig uitzicht op de tuin.
Aan de keuken is een grote praktische berging met nieuwe energiezuinige brander voor de CV.
Via een nachthal wordt de toegang geboden tot 4 slaapkamers. Deze woning biedt voldoende ruimte voor een groot gezin. Naast de slaapkamers ligt de badkamer.
Extra berging dankzij de zolder.

De woning is instapklaar. Elektriciteit conform, ramen dubbel glas, dak geïsol. Prachtige tuin, omheind en uitgerust met tuinhuis, serre en volières. De volières kunnen verwijderd worden door de eigenaars als gewenst. Ideaal voor mensen die houden van rust, privacy, groen en dieren.

Contacteer Dupont Vastgoed voor meer inlichtingen of een bezoek ter plaatse: 015 15 15 15

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

391 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€570

Pand Referentie

OEWA9SIBSYVI

1589 m2

208 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€498.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu