Bosstraat 71, 1742 Sint-katherina-lombeek

Huis Te Koop in Sint-katherina-lombeek

€630.000

Exclusieve eigendom met 4 slaapkamers op 25a19ca.

Dit pareltje in Sint-Katherina-Lombeek is uiterst geschikt voor iemand die op zoek is naar een volledig instapklare én uiterst praktische woning met inbouwkasten op een gunstige ligging. Bovendien ideaal voor thuiswerkers/vrij beroepers (toegangsdeur via de oprit naar het bureel en voldoende parkeergelegenheid), alsook voor iemand die op zoek is naar een woning in combinatie met werkplaats.

De woning is ingedeeld als volgt:

Gelijkvloers: mooie inkomhal met vestiarekasten, apart toilet en glazen deur, een prachtige open leefruimte met bijzonder veel lichtinval door de glaspartijen, een eetplaats (met ingebouwd aquarium), een aparte ruimte ingericht als homecinema met sterrenhemel, een volledig geïnstalleerde keuken, een apart bureel (met een toegangsdeur langs de oprit, ideaal voor vrij beroep), en een ruime berging met wasplaats.

Eerste verdieping:
Open overloop, een polyvalente open ruimte (kan dienen als extra bureauruimte, speelkamer, strijkplaats, tweede salon, ...), een mooie master bedroom met aansluitend een badkamer (enkele wastafel - douche), drie slaapkamers (14,55 m² - 12,42 m² - 10,71 m²), een tweede grote badkamer (ligbad, douche, dubbele wastafel), een WC en een berging.
Bergzolder aanwezig.

Tuin
Prachtige tuin (westgericht) van maar liefst 2066m² met aangelegde terrassen, beplantingen en een vijver met achteraan een bos.

Oprit- en werkplaats:
Zeer ruime oprit met staanplaatsen voor verschillende wagens, alsook een grote garage/werkplaats (110m²).
Ideaal als garage/opslagplaats of voor professioneel gebruik.

Elektriciteit is conform. Veel inbouwkasten aanwezig.

Vergunning uitgereikt - Woongebied met landelijk karakter - Landschappelijk waardevol agrarisch gebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Geen verkavelingsvergunning.

EPC 365 kWh/m², klasse D.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

365 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€952

Pand Referentie

13BDTS-M9258

2.519 m2

217 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Sep 2022€630.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu