Comer-Graafjansdijk 9, 9980 Sint-Laureins

Huis Te Koop in Sint-Laureins

€249.000

Deze woning heeft een totaal renovatie achter de rug, zowel langs de buitenzijde als de binnenzijde werd deze volledig vernieuwd. Bovendien is er een zonneboiler geplaatst en is de elektrische keuring conform! De centrale verwarming is op propaangas waarop ook een gezellige haard is aangesloten.

Weg van de drukte in een rustige straat maar vlak bij het centrum van Sint-Laureins en de verbindingswegen. Op 4 km van het recreatiedomein De Boerenkreek waar je kan genieten van sport & ontspanning. De eindeloze vergezichten met de vlakke polders en kreken, doorsneden door dijken met hun knotwilgen maakt de streek tot een ideaal fiets- en wandelgebied.

Het gelijkvloers heeft een inkom met ingemaakte kasten, ruime gezellige eet- en zitruimte met gashaard, geïnstalleerde keuken waar gewerkt is met duurzame producten, badkamer met toilet en inloopdouche, een inpandige ruime garage en een overdekte fietsenberging naast de woning.
Op het verdiep tref je een volwaardige slaapkamer en een multifunctionele ruimte die dienst kan doen als zonderberging of 2e slaapkamer. Buiten kan je genieten van zowel een overdekt als zonnig zuidgericht terras.

Een privé-parking voor meerdere wagens en geïsoleerde buitenruimte met jaccuzi is een extraatje!

Kortom, een ideale woning voor wie rust & natuur zoekt!

Wenst u deze woning te bezichtigen? Aarzel dan niet ons te contacteren op het nummer +32 479 40 72 87 of je stuurt een mailtje naar tina@immovdw.com.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

348 kWh/m2

Pand Referentie

IQ4AC3UOYMH8

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

09 Nov 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu