Gentsestraat , 9520 Sint-Lievens-Houtem

Huis Te Koop in Sint-Lievens-Houtem

€569.000

Landelijk gelegen treffen we deze ruime open bebouwing met authentieke elementen uit de jaren '70 op een perceel van maar liefst 15a60. Uniek is de rustige ligging, op de grens van Burst met Sint-Lievens-Houtem, en het beschermde hoeve 'Hof ten Brempt' als overbuur.

Kosten noch moeite werden gespaard om deze villa te bouwen, sinds de oprichting hebben de eigenaars deze steeds minutieus onderhouden, maar ook gaandeweg 'à jour' gehouden. Zo zijn de badkamer en keuken (volledig uitgerust) vernieuwd, en is er reeds dak- en muurisolatie aangebracht. Verder is er een alarmsysteem, rookmelders, airco op hoofdslaapkamer, regenwaterput van 16.000L, ... . Centrale verwarming is nog op stookolie.

Ook de indeling voelt zeer hedendaags. Via de royale inkomhal met vide bereik je elke ruimte op het gelijkvloers; de riante leefruimte met houtkachel, de leefkeuken met aparte zithoek, het vernieuwde grote terras, een gastentoilet, vestiaire, bureel en de trap naar kelder & nachtverdieping. Op deze laatste treffen we een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer kan makkelijk opgedeeld worden in 2 aparte kamers.

De woning is volledig onderkelderd en naast de 3 autostaanplaatsen treffen we er een koele berging, wasplaats met douchecel, werkplaats en veel stockageruimte. De garageplaatsen zijn te bereiken via de zij-inrit.

Tot rust komen doe je in de prachtige omliggende tuin of op een van de recent aangelegde terrassen. De tuin zelf is voorzien van enkele bergingen, elektriciteit, watervoorziening, ... .

Kortom, lijkt deze prachtige villa met unieke ligging en tal van mogelijkheden iets voor u?
Bel dan naar 053 / 89 99 66 voor het maken van een afspraak. Mailen kan ook naar info@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

343 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.579

Pand Referentie

DT9YYHSV6IMZ

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Sep 2022€569.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu