Grote Markt 32, 9100 Sint-niklaas

Huis Te Koop in Sint-niklaas

Deze opbrengsteigendom, gelegen aan de Grote Markt te Sint-Niklaas, is in de nabijheid van winkels, horeca en scholen. Het gebouw omvat 6 bouwlagen: het gelijkvloers (filiaal van ING is niet in de verkoop begrepen) en 5 verdiepen met 16 units (4 studio’s en 12 appartementen).
In de kelderruimte bevindt zich voor elke unit een individuele kelderberging. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke fietsen berging die bereikbaar is via een doorgang aan de achterzijde.
Het betreft een modern hedendaags gebouw in een uitstekende staat van onderhoud en is afgewerkt met degelijke materialen. Alle woonkamers zijn uitgevoerd in parket, gangen en natte gedeelten zijn betegeld, de slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat bekleding. De ingerichte keukens zijn van alle toestellen voorzien en de badkamers hebben douche/ligbad en lavabo in meubel. Alle units hebben een terras aan voor- en/of achterzijde (met uitzondering van de 2 duplex appartementen). Verder zijn ze voorzien van centrale verwarming op aardgas en beschikken ze over HR beglazing, aluminium profielen. Alle units zijn op heden verhuurd waardoor u over een directe huuropbrengst beschikt.
Het gebouw is gelegen in het stadscentrum met mooi zicht op de Grote Markt (die groener en mooier wordt aangelegd), heeft gunstige EPC's, en is afgewerkt met degelijke materialen. Neem snel contact met ons voor het bekomen van meer informatie!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

134 kWh/m2

Pand Referentie

501GLCLD7VD1

2 Slaapkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu