Heistraat 239, 9100 Sint-niklaas

Huis Te Koop in Sint-niklaas

€370.000

Deze karaktervolle herenwoning met prachtige Art Deco-elementen (moluren, glas-in-loodramen, erker, authentieke trap) is gelegen op een perceel van 264 m².
Deze instapklare herenwoning situeert zich op een zeer aantrekkelijke locatie met een aangename woonomgeving en een vlotte bereikbaarheid nabij het centrum van Sint-Niklaas.
Het behoud van de authentieke Art Deco-elementen doorheen de hele woning geven deze eigendom een erg warme en charmante toets.
De woning is ingedeeld als volgt:
Op de gelijkvloerse verdieping treft u de inkomhal met trap en de ruime berging met wasplaats. Hier hebt u rechtstreeks toegang tot de Zuidgerichte en ruime tuin met terras en tuinberging. De tuin is eveneens te bereiken via de automatische poort, met mogelijkheid voor het parkeren van 3 wagens.
Via de authentieke trap bereiken we de eerste verdieping. Hier treft u een apart gastentoilet, het leefgedeelte en de keuken. In de leefruimte met erker en gashaard is het heel gezellig vertoeven. De keuken met aansluitende berging werd volledig vernieuwd in 2018 en is voorzien van volgende toestellen: dubbele spoelbak, gasvuur, oven, combi-oven en vaatwasser. Verder beschikt de keuken over enorm veel kastruimte.
Via de trap bereiken we eveneens de tweede verdieping.
Vanuit de nachthal hebben we toegang tot de badkamer en de twee ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een lavabo met badkamermeubel, een toilet en een douchebad.
Tenslotte werd het dak geïsoleerd en is de elektriciteit gekeurd en conform.
Heeft u interesse in deze karaktervolle herenwoning met Art Deco-elementen? Mail of bel ons gerust op info@maisonceline.be of 03 283 85 85.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

L2ZBA5ITS7A6

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Dec 2022€370.000

Menu