Oude Baan 70, 9111 Sint-niklaas

Huis in Sint-niklaas

€419.000

Ruime en charmante open bebouwing in Belsele Bent u op zoek naar een ruime open bebouwing die rustig is gelegen en toch een centrale ligging heeft? Kom gerust eens langs.

Deze open bebouwing is gelegen nabij het station van Sinaai en bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Belsele. In de onmiddellijke omgeving vinden we winkels, scholen, ontspanningsmogelijkheden en tevens verschillende invalswegen (E17 en N70) terug.
Via de inkomhal betreedt u de woonkamer, waar de leefruimte voorzien van een gashaard, overloopt in een eetplaats. Aansluitend vindt u de halfopen keuken. De keuken is voorzien is van een spoelbak, dampkap, vaatwasser, oven en kookvuur. Wat opvalt hier zijn de vele raampartijen waardoor dit een lichtrijk geheel vormt.

Verder op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer die voorzien is van een toilet, lavabo en douche. Naast de keuken bevindt zich een praktische bergruimte met toegang tot de zolder (via valluik) en de achterliggende veranda. Deze veranda of overdekt terras is maar liefst 15m breed en kijkt uit over de achterliggende tuin. De zolderverdieping (met betonnen gewelven) kan omgevormd worden tot 2 extra slaapkamers en een 2e badkamer. Het dak werd hier volledig vernieuwd en ook geïsoleerd met pur.

Achter de woning ligt een zeer mooie zuid-west georiënteerde tuin met bijhorend tuinhuis/mancave. Links naast de woning is een extra carport gebouwd en ook rechts zijn nog een aantal parkeerplaatsen voorzien.

Troeven van het huis
- grote tuin
- carport + parking
- geïsoleerd dak
- ruime zolderverdieping
- rustig gelegen en toch vlot bereikbaar

Interesse? Maak nu een afspraak via info@hestor.be of contacteer ons op 052 20 05 05

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

303 kWh/m2

Pand Referentie

0-3FUPC61Q1N

970 m2

203 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

22 Apr 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu