Bagonielaan 9, 9170 Sint-pauwels

Huis Te Koop in Sint-pauwels

€785.000

Villa met 4 slaapkamers op perceel van 1816 m2 Deze statige villa van 1991 werd gebouwd op een breed perceel van 1816 m2.

U komt binnen via een imposante inkomhal met apart gastentoilet. Via de inkomhal bereikt u de reusachtige woonkamer van maar liefst 70 m2. De L-vormige woonkamer is momenteel ingedeeld in een gezellige TV-hoek en zithoek voor als er gasten zijn. Tevens is er ook een ruime eetplaats. U loopt door naar de leefkeuken die beschikt over hedendaags comfort alsook opnieuw veel ruimte voor een dagelijkse eetplaats. Van hieruit heeft u ook een prachtig zicht op tuin en terras. Zowel vanuit de keuken als woonkamer heeft u toegang tot een veranda waar het zowel in de zomer als winter gezellig vertoeven is. Praktisch is er op het gelijkvloers verder nog een keukenberging, wasplaats (met douche) en een grote garage met plaats voor 3 wagens. De garage beschikt over een aparte toegang waardoor deze ook uiterst geschikt is als beroepsruimte.

Op de 1ste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers (25, 13, 19 en 20 m2) waarvan de master bedroom beschikt over een ensuite badkamer met jacuzzi, douche, toilet en dubbele lavabo. De andere 3 kamers delen een apart toilet en 2e badkamer in de nachthal. De 2e badkamer beschikt alsook over een ligbad, douche en dubbele lavabo.

Deze praktisch ingerichte villa is instapklaar, technisch in orde en beschikt als kers op de taart nog over een grote kelder alsook kruipkelder. De straatzijde en oprit zijn volledig afgesloten en u heeft toegang via een automatische poort. De grote maar onderhoudsvriendelijke tuin zorgt beslist voor onvergetelijke zomers.

Troeven:
- Ruime en praktische indeling
- Mogelijkheid tot combinatie wonen/werken
- Rustig gelegen doch centraal vlakbij winkels, scholen en andere voorzieningen
- Regenwater recuperatie
- Vloerverwarming / airco / alarm.

Werd uw interesse gewekt? Maak nu uw afspraak via info@hestor.be of contacteer ons op 052 20 05 05.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

268 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.260

Pand Referentie

2W5W55JKEI-K

1816 m2

460 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€785.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu