3792 Sint-pieters-voeren

Huis Te Koop in Sint-pieters-voeren

Het kasteel heeft een bewoonbare oppervlakte van ± 1.400 m² en daarnaast zijn er nog ± 1.500 m² aanhorigheden, alles op meer dan 10,8 hectare grond. De gebouwen van de Commanderij werden recent volledig gerenoveerd en voorzien van alle modern comfort.
De bel-etage van het kasteel heeft een grote ridderzaal met gelegenheidskeuken, ideaal voor feesten en dan zijn er nog tal van mooie salons met 17de Eeuwse open haarden en een grote kapel met altaar. Op de eerste verdieping is een ruime living met eetkamer en open keuken, vanuit elk raam overschouwt men het prachtige landschap van de Voerstreek, er zijn tevens 3 grote suites met badkamer. De 2de verdieping biedt 7 gastensuites met badkamer, met een romantische toren-suite. In de bijgebouwen is er nog ruimte voor meerdere gastenkamers, een aparte gîte en het concierge-appartement.
Andere: zwembad, boomgaard, wijnkelder, paardenstallen. De bron van de Voer (1633) maakt deel uit van het domein en voorziet tal van vijvers met zeer zuiver water, met de oudste forelkwekerij van het land. Het hoeve-gedeelte van het domein is eveneens nog deels in exploitatie.
Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen is te bepalen o.b.v. de boekhouding van de vennootschap rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

L-2TO1R2DNQU

10 Slaapkamers

8 Badkamers

Menu