Schepen Dejonghstraat 68, 3800 Sint-truiden

Huis Te Koop in Sint-truiden

€435.000

Op een steenworp van de Grote Markt vinden we deze statige neoclassicistische herenwoning terug in de pas heraangelegde Schepen Dejonghstraat.
De huidige eigenaars lieten in 2013 het zadeldak vervangen en in 2015 het plat dak.

Via de statige inkom is er toegang tot de vroegere zitkamer en het woongedeelte op het gelijkvloers. Door de dubbele deur voorzien van een prachtig loodglas bereiken we de tweede hal met toegang naar de eerste verdieping, de kelder, het bureau en de woonruimte. Deze werd volledig opengemaakt en geniet dankzij de grote ramen en hoge plafonds van een heel majestueus gevoel.
De keuken is achteraan de woning gelegen en voorzien van alle nodige toestellen. Van hieruit is er ook toegang tot de veranda en de tuin. Het bureel werd altijd gebruikt voor de uitoefening van een zelfstandige activiteit en beschikt over een achterkamer met apart toilet.
De bovenverdieping is voorzien van twee zeer ruime slaapkamers, waarbij de master bedroom beschikt over een aanhorende dressing. Da badkamer is voorzien van een douche, toilet en ruim meubel.
Via de vaste trap is er verder toegang tot de tweede verdieping, dewelke zich perfect leent tot het maken van extra slaapkamers en een tweede badkamer.
Onder de woning bevindt zich de authentieke gewelfde kelder; dewelke met zijn ±75m² oppervlakte nog voldoende opbergmogelijkheden biedt.

De tuin is volledig omheind en voorzien van een zonneterras en handig tuinhuisje.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

618 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€937

Pand Referentie

S3BCHLM3YCIG

280 m2

211.29 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

07 Nov 2022€435.000

15 Aug 2022€445.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

n/a

Menu