Basiliekstraat 37, 3800 Sint-truiden

Huis Te Koop in Sint-truiden

€425.000

LANDELIJK GELEGEN OB MET 5 SLKS & PRACHTE TUIN VAN RUIM 30A

In de Basiliekstraat 37 te Kortenbos (Sint-Truiden) vinden wij deze ruime en landelijke woning terug. De omgeving kunnen wij beschrijven als rustig doch centraal. Zo bevinden wij ons enerzijds op circa tien minuten van het centrum van Sint-Truiden en anderzijds op circa tien minuten van het centrum van Alken. Kortom men dient geen grote verplaatsingen te maken om zich naar supermarkten, scholen, eetgelegenheden, ... te begeven. Ook wie belang hecht aan groen zal deze ligging kunnen appreciëren. Dit door de nabijheid van het provinciaal domein Nieuwenhoven met bosrijke wandelroutes, speeltuin en een speelbos.

Wij betreden de woning via de inkomhal en ontdekken de volgende ruimtes op de benedenverdieping: een keuken, een zithoek met toegang tot de veranda, een eethoek grenzend aan de keuken die uitnodigt om gasten te ontvangen, een afzonderlijk toilet, een badkamer, twee slaapkamers en een berging. Via de trap begeven wij ons naar de eerste verdieping waar wij drie slaapkamers aantreffen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op deze verdieping een extra badkamer te creëren.

Mocht de bergruimte op de gelijkvloerse en eerste verdieping niet volstaan kunnen de nieuwe eigenaars gebruik maken van de bergruimte in de kelder. Alles samen zijn de kelderruimtes goed voor ruim 130 m² aan bergruimte. Als laatste ontdekken wij de tuin van deze woning. Wanneer wij ons naar buiten begeven ontdekken wij een ruim terras. Het terras is deels overdekt waardoor men ook bij mindere weersomstandigheden optimaal kan genieten van de mooie tuin.

Interesse om deze woning met één van onze medewerkers te ontdekken?
Aarzel niet om ons te contacteren via info@immohaven.be of 011 74 30 60

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

225 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€938

Pand Referentie

AYPC3WB98CWY

3.038 m2

Vraagprijzen

09 Dec 2022€425.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu