Sint-Harlindislaan 3, 3800 Sint-truiden

Huis Te Koop in Sint-truiden

€355.000

DEGELIJKE & GOED ONDERHOUDEN WONING OP RUSTIGE LOCATIE

Deze woning is gelegen in een zeer rustige en kindvriendelijke omgeving waar enkel plaatselijk verkeer komt. Je bent hier binnen enkele minuten in het centrum van Sint-Truiden en vlakbij de N80 richting Hasselt.

Het huis werd in 2006 geconstrueerd op een onderhoudsvriendelijk perceel van 5 are en beschikt over ruim 150m² aan bewoonbare oppervlakte.

Alle ruimtes zijn gelegen op de gelijkvloerse verdieping waardoor deze woning geschikt is voor zowel een jong als ouder publiek. De benedenverdieping is ingedeeld als volgt:
Inkomhal met toegang tot het afzonderlijk toilet, een ruime leefruimte met inbouwhaard, een volledig geïnstalleerde keuken, een berging/wasplaats, een slaapkamer met maatskasten en een badkamer voorzien van een lavabo en een inloopdouche.

Pluspunt aan deze woning is de vaste trap naar de zolder, hier bevindt zich de cv-ruimte en nog 2 zolderkamers van elk 27m². Deze ruimtes kunnen mits enkele aanpassingen omgetoverd worden tot ruime (slaap)kamers.

Wilt u na een lange werkdag genieten van alle rust en privacy? Dan bent u hier aan het juiste adres! In de tuin met een zuidwestelijke oriëntatie en zicht op groen is het aangenaam vertoeven.

Nieuwsgierig naar deze knappe woning?
Vraag gerust een bezoek aan via info@immohaven.be of 011 74 30 60

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

212 kWh/m2

Pand Referentie

TLVTSSHULF80

524 m2

152 m2

Vraagprijzen

16 Dec 2022€355.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu