Melveren-Centrum 50, 3800 Sint-truiden

Huis Te Koop in Sint-truiden

€345.000

DEGELIJKE HOB MET 4 SLKS, GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 7A80CA

Op enkele minuten van het stadscentrum van Sint-Truiden vinden wij deze degelijke halfopen bebouwing terug gelegen te Melveren-Centrum. Door de nabijheid van verschillende invalswegen kan men hier rekenen op een vlotte verbinding. Bijkomend vinden wij in de nabije omgeving scholen, bushaltes, supermarkten, ... terug.

Toegekomen aan de woning treffen wij een charmante voorgevel aan en een oprit aangelegd met kasseien. Wij betreden de woning via de voordeur en komen toe in de inkomhal. Via de inkomhal krijgen wij toegang tot het afzonderlijk toilet, de vestiaire/opbergkast, de berging/wasplaats en de keuken met eethoek. De keuken is uitgerust met de nodige toestellen en geniet van een uitzicht op de tuin. Grenzend aan de keuken treffen wij de woonkamer aan. Deze doet dienst als zit- en eethoek. De nodige gezelligheid is hier gegarandeerd door de aanwezigheid van de schouwmantel. Vanuit de woonkamer krijgen wij opnieuw toegang tot de inkomhal.

Nadat wij de benedenverdieping hebben ontdekt begeven wij ons naar de eerste verdieping. Toegekomen op de nachthal krijgen wij toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De twee slaapkamers die gelegen zijn aan de straatzijde waren oorspronkelijk één slaapkamer. Mits een kleine ingreep kunnen de toekomstige kopers deze kamer terug in zijn oorspronkelijke staat brengen. In de badkamer vinden wij een ligbad, een lavabomeubel met dubbele spoelbak en een tweede toilet terug. Verder is er nog de zolderverdieping die momenteel dienst doet als stockageruimte. Deze is bereikbaar via het zolderluik dat wij terugvinden in de nachthal.

Opnieuw aangekomen op de benedenverdieping begeven wij ons via de achterdeur in de keuken naar buiten. Grenzend aan de woning treffen wij een terras aan. Leuk om te weten is dat er een ruime garage/buitenberging aanwezig is. De garage is uitgerust met een elektrische sectionaalpoort en een deur aan de achterzijde van het gebouw (buitenberging). De tuin met een westelijke oriëntatie is goed onderhouden en voorzien van het nodige groen. Ons inziens een mooie aanvulling aan de woning!

Interesse om samen met ons te ontdekken of Melveren-Centrum 50 uw nieuwe thuisbasis wordt?
Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers via info@immohaven.be of 011 74 30 60.

Tot binnenkort!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

268 kWh/m2

Pand Referentie

OW55RG6X6-PB

780 m2

166 m2

Vraagprijzen

23 Dec 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu