Tumulusstraat 37, 7760 Sint-Truiden

Huis Te Koop in Sint-Truiden

€198.500

De woning werd gebouwd begin jaren ’60 en resulteerde in een mooie eengezinswoning met ruime tuin op een perceel van 9a 58ca. Het is landelijk gelegen en bevindt zich dicht bij de op- en afritten van de E40 en andere verbindingswegen. Scholen, openbaar vervoer en winkels bevinden zich in de nabije omgeving.

Via de ruime inkomhal zijn de aangename leefruimtes bereikbaar. Je komt binnen in de woonkamer met eetkamer. Daarna kom je terecht in de leuke zithoek met daarnaast de keuken. Achteraan de woning vinden we de gelijkvloerse badkamer en ruime berging. Vanuit de berging kunnen we ook de garage bereiken. Al deze ruimtes worden gekenmerkt door veel lichtinval. De garage kan perfect worden omgebouwd tot hobbyruimte of veranda. Op de eerste verdieping vinden we de nachthal. Van hieruit bereiken we de 3 ruime slaapkamers, een kleine dressing/bureauruimte en het toegangsluik naar de zolder.

Tot slot is er de grote tuin met prachtig uitzicht, kortom heerlijk om van te genieten.

Dit is de ideale woning voor wie op zoek is naar een te renoveren woning met ruime tuin op een toplocatie! Wenst u graag deze woning te bezoeken? Aarzel niet ons te contacteren. Mobiel: 0495 56 97 41 – Kantoor: 011 70 29 70 of mail: simon@geel-blauw.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

XJTNT6DC9GY-

958 m2

1 Slaapkamers

Vraagprijzen

12 Aug 2022€198.500



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Gemengd woongebied

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu