Evarist De Buckstraat 43, 9040 Sint

Huis Te Koop in Sint

€285.000

*Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Herbert bellen op het nummer 0493 36 03 69.*
Op 2 minuten gelegen van de Dampoort vinden we deze unieke rijwoning. Deze woning bevindt zich in het bruisende Sint-Amandsberg in een opkomende buurt vlakbij uitvalswegen zoals de R40 en N70 en dit allemaal op wandelafstand van verschillende winkels, scholen en het openbaar vervoer. Aan de overkant van de straat bevindt zich het Banierpark, perfect om recreatieve activiteiten te doen.

De woning beschikt over een inkom, een ruime woonkamer, een geïnstalleerde keuken, een badkamer en maar liefst 4 slaapkamers. Eens we voorbij de inkom zijn begeven we ons in de ruime woonkamer, verder vinden we de geïnstalleerde keuken die ook toegang biedt tot de badkamer. Via de trappenhal komen we terecht op de eerste verdieping die twee kamers telt. Via de trappenhal komen we terecht in de nachthal die toegang verleent aan de tweede verdieping waar er zich nog twee volwaardige slaapkamers bevinden.

Deze woning is ideaal voor een familie die wil genieten van het aangename leven In Sint-Amandsberg of om uw studerende kinderen in te vestigen.

Mis uw kans niet en contacteer ons kantoor voor een bezichtiging!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

346 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€282

Pand Referentie

M4Y1PBTPA1CX

Vraagprijzen

02 Dec 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu