Engelbert van Arenbergstraat 35, 9040 Sint

Huis Te Koop in Sint

€299.000

*Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Jan bellen op het nummer 0493 76 43 00.* In het bruisende Sint-Amandsberg vinden we deze recent gerenoveerde woning. De gezellige leefruimte gaat naadloos over naar een lichtrijke ruimte die momenteel wordt voorzien als zithoek, ideaal om hier volledig tot rust te komen!
Via de leefruimte krijg je toegang tot de keuken. Deze is voorzien van een reeks kwalitatieve toestellen waaronder een oven en microgolf van het merk Siemens, een gasvuur en een koelkast. De keuken werd voorzien van veel opbergruimte en een gastentoilet.

Wanneer we de trap naar het eerste verdiep nemen, komen we terecht in de nachthal die uitreikt tot de eerste twee lichtrijke slaapkamers aan de voorzijde van het gebouw. Op dit verdiep werd tevens ook de badkamer voorzien die nog wat opfrissing kan gebruiken.

Via de trap in de nachthal krijg je toegang tot de derde maar vooral grootste, vierde slaapkamer van maar liefst 23 vierkante meter.

U heeft het al begrepen: deze woning heeft werkelijk alles wat een stadswoning moet hebben: 4 slaapkamers, bergruimte, is instapklaar en bovendien ligt ze dichtbij alle belangrijke invalswegen.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende bezichtiging op 09 225 50 50.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

329 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€452

Pand Referentie

1N2DF902VCXO

Vraagprijzen

16 Dec 2022€299.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu