Sint Catharinastraat 41, 2940 Stabroek

Huis Te Koop in Stabroek

€519.000

Prachtige halfopen woning met 4 slaapkamers, tuin & garage in Stabroek.

Op deze rustige, centraal gelegen locatie in Stabroek bevindt zich deze mooie, ruime woning.

We betreden de woning via de inkomhal met enorm veel lichtinval en plafond tot helemaal boven, dit geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel wanneer u binnenkomt. Deze geeft uit op de ruime leefruimte met mooie parketvloer en vloerverwarming. Vanuit de leefruimte heeft u een leuk uitzicht over de tuin, deze is bereikbaar via het grote schuifraam.
Vervolgens treffen we de volledig geïnstalleerde keuken (22m²) voorzien van alle nodige toestellen en opnieuw veel natuurlijk lichtinval en zonnewering. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een apart toilet en een berging.

De tuin met veel privacy en riant terras beschikt over een aangename lounge ruimte en een sauna achteraan waar u heerlijk kan genieten en tot rust kan komen. Tevens zijn hier televisie aansluitingen en stopcontacten voorzien.

De eerste verdieping beschikt over een nachthal die uitgeeft op 3 ruime slaapkamers (13m² / 12m² / 8m²) waarvan de eerste beschikt over een klein terras en de tweede wordt gebruikt als bureau. Daarnaast bevindt zich een apart toilet en de uitgeruste badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo.

De tweede en tevens hoogste verdieping bestaat uit een nachthal die uitgeeft op de master bedroom (25m²) met ensuite badkamer. Deze werd volledig uitgerust met een hangtoilet, een lavabo en een inloopdouche.

Als kers op de taart geniet de woning nog van een ruime oprit en een riante garage (30m²) voorzien van een spoelbak. De oprit biedt parkeerplaats voor wel 7 wagens.

Ontdek hieronder de pluspunten van deze woning:
+ 40 zonnepanelen
+ Airco
+ Warmtepomp
+ 4 slaapkamers
+ Veel natuurlijk lichtinval
+ Prachtige tuin met ontspanningsmogelijkheden (sauna)
+ Ruime oprit met garage
+ Robotmaaier
+ Vloerverwarming
+ Grote bewoonbare oppervlakte
+ Centrale locatie in Stabroek

Interesse in deze mooie woning? Contacteer ons gerust via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be voor een bezichtiging. FinancieelAankoop exclusief kosten:€519.000Registratierechten (3%):€15.570Raming Ereloon Notaris*:€2.602Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€537.797* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

249 kWh/m2

Pand Referentie

XGLU1YYIEYXG

200 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€519.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu