Bormte 180, 9190 Stekene

Huis in Stekene

€267.000

Instapklare halfopen bebouwing met 3 slaapkamers
Ligging:Deze gerenoveerde woning is gunstig gelegen vlakbij het centrum van Stekene en met een vlotte verbinding naar de E34. Daarnaast zijn ook scholen, winkels en verschillende ontspanningsmogelijkheden eenvoudig bereikbaar.
Omschrijving:Bij het betreden van de woning loop je via de inkomhal binnen in de lichtrijke leefruimte. Deze beschikt over een open grondplan waardoor de leefruimte in rechtstreekse verbinding staat met de geïnstalleerde keuken. Hier werd gekozen voor hoogwaardige toestellen zoals een spoelbak van Franke en een Smeg oven, microgolf, gasvuur, koelkast en afwasmachine. Tenslotte zijn ook het toilet en de badkamer terug te vinden op het gelijkvloers. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, dubbele lavabo en voldoende opbergruimte.

Via de open trap in de leefruimte kom je terecht op de eerste verdieping. Hier zijn twee van de drie slaapkamers gelegen. De vaste trap naar de tweede verdieping brengt ons naar de derde en laatste slaapkamer. Deze gerenoveerde woning is volledig instapklaar en heeft als grote troeven de moderne afwerking en een overvloed aan natuurlijke lichtinval. Dit zorgt voor een ruimtelijk en aangenaam gevoel doorheen de woning.

Tenslotte is het buiten heerlijk vertoeven op het zonnig, zuidwest gerichte koertje. Ben je nog op zoek naar de ideale starterswoning in Stekene? Aarzel dan zeker niet om een bezoek aan te vragen!
Troeven:
volledig instapklaar
lichtrijke ruimtes
moderne afwerking
3 slaapkamers
dubbele beglazing

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

229 kWh/m2

Pand Referentie

5GS0BVZQ7JND

78 m2

125 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€267.000

26 Aug 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu