Veldstraat 274-Bus-B, 9140 Temse

Huis Te Koop in Temse

€747.000

Bent u op zoek naar een instapklare villa met een wijds zicht zowel voor- als achteraan? Dan is deze energiezuinige villa te Temse-Velle iets voor u!
Deze villa is gebouwd eind 1996 en is steeds goed onderhouden. Zowel voor de woning als achter de woning zijn er weiden gelegen waarop steeds paarden met veulens lopen. De villa is rustig en goed gelegen. Er is een goede verbinding naar de E17.
De woning is voorzien van een grote oprit met voortuin.
Woonindeling:
Bij het betreden van de woning komt u in de lichtrijke inkomhal met ingebouwde vestiaire Via de inkomhal kunt u aan de ene kant het bureau met ingebouwde kasten betreden en aan de andere kant bevindt zich de ruime lichtrijke leefruimte met gaskachel. Aansluitend bevindt zich de volledig geïnstalleerde leefkeuken en de mooie lichtrijke veranda die toegang biedt tot het ruime terras en de grote tuin die heden werd opgedeeld in een aangelegde tuin met moestuin en een weide met stal. Tevens is er op het gelijkvloers een gastentoilet en wasruimte voorzien, daarnaast bevindt zich ook de dubbele inpandige garage met automatische sectionale poort.
Via de trap kunt u de nachthal met overloop betreden. Deze geeft u toegang tot de badkamer die voorzien is van een regendouche, bubbelbad, dubbele spoeltafel en de eerste dressing met handige linnenkoker. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping nog 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten en de masterbedroom met een tweede dressing. Er is ook nog een apart toilet en een berging die voorzien is van aansluitingen om een tweede badkamer te maken. Met een uitschuifbare trap is de ruime ingerichte zolder bereikbaar die nog mogelijkheden biedt tot extra slaapkamers.
De woning is voorzien van een centraal stofzuigsysteem, een zonneboiler en zonnepanelen. De veranda, living en het raam in de keuken zijn voorzien van zonneweringen.


Beschikbaar: 01/07/2023

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

154 kWh/m2

Pand Referentie

5M533N45D5ZU

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Oct 2022€747.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu