Priester Poppestraat 25, 9140 Temse

Huis Te Koop in Temse

€260.000

Zoek je een ruime woning met 3 slaapkamers en een zonnige tuin in Temse? Zo gevonden.

Deze woning heeft een uitstekende ligging pal in het centrum van Temse, nabij invalswegen, openbaar vervoer, winkels en scholen. Daarenboven zorgen de grote raampartijen en hoge plafonds ervoor dat je in deze woonst een ruimtelijk en open gevoel krijgt. Andere pluspunten zijn de gezellige, zonnige tuin en de 3 ruime slaapkamers. Momenteel wordt de woning verhuurd.

Indeling:
- Kelder: de woning is deels onderkelderd (7m²), ideaal als berging of wijnkelder.
- GLV: inkomhal (8m²) die je naar de woonkamer, de overige verdiepingen en de kelder brengt. Op het gelijkvloers vind je de leefruimte die momenteel opgesplitst is in een zitruimte (21m²) en een eetruimte (13m²). Verder heb je de volledig uitgeruste en aparte keuken (7m²). Aansluitend is er een polyvalente ruimte (12m²) die momenteel dient als 2de zitruimte en toegang geeft tot de gelijkvloerse badkamer (5m²) en de tuin. De badkamer is uitgerust met een ligbad, enkele wastafel in meubel en een toilet. Tot slot heb je de gezellige en zuidwest georiënteerde tuin met terras en tuinhuis.
- 1steV: hier bevinden zich de nachthal (5m²), de eerste 2 slaapkamers (20-13m²) en de 2de badkamer (2m²). Deze badkamer is uitgerust met een douche en enkele wastafel in meubel. Verder heb je ook nog een apart toilet.
- 2deV: tot slot zijn er nog een 2de nachthal (5m²), de derde en laatste ruime slaapkamer (13m²) en een technische berging (2m²).

Interesse in deze charmante woning? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

522 kWh/m2

Pand Referentie

G4A-KI834H0F

155 m2

141 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€260.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu