Kapelstraat 325-C, 9140 Temse

Huis Te Koop in Temse

€525.000

Zoek je een uitstekend gelegen bungalow met ruime tuin, groen uitzicht en voldoende slaapkamers in Temse? Lees dan zeker verder!

Uitstekend gelegen nabij invalswegen, het openbaar vervoer en het centrum, heeft deze woning heel wat te bieden. Denk hierbij onder andere aan de uitstekende indeling, de 3 slaapkamers, de mogelijkheid tot meerdere slaapkamers op de zolder, de ruime tuin met groen uitzicht en de garage.

Indeling:
- GLV: de inkomhal (5m²), met een apart toilet en technische berging, geeft toegang tot de leefruimte en de nachthal (6m²). De leefruimte (39m²) met gezellige ingebouwde haard bestaat uit een eet- en zithoek en heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Aansluitend vinden we de ruime keuken (17m²) met ontbijthoek en aansluitend nog de wasplaats (33m²) met zolderluik. De keuken en wasplaats hebben beiden toegang tot de grote, zonnige en volledig omheinde tuin met terras en uitzicht over de achterliggende weides. Via de nachthal (6m²) betreden we de 3 slaapkamers (15-12-6m²). Verder is er toegang tot de badkamer (5m²), uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel in meubel. Vergeet zeker ook niet de externe, grote garage (52m²) met automatische poort en alle nodige voorzieningen.​
- Zolder: riante zolderruimte (122m²) waar nog veel potentieel is en mogelijkheden zijn om extra slaapkamers, badkamer of gewenste ruimtes te creëren. Hier is er ook nog een extra bergzolder (15m²) gemaakt met een vaste trap.

Interesse in deze uitstekende en goed onderhouden woning? Kom dan snel een kijkje nemen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

630 kWh/m2

Pand Referentie

8N2BTVSIGSA7

1088 m2

139 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€525.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied;Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu