Oude Brouwerijstraat 24, 2840 Terhagen

Huis Te Koop in Terhagen

€365.000

Uiterst gunstig gelegen woning in een zeer rustige en aangename woonomgeving! Dit huis bevindt zich op wandelafstand van de Rupeldijk en het commerciële centrum van Terhagen. Tevens is de woning makkelijk bereikbaar, op 5 min. stappen bevindt zich de bushalte en de opritten van zowel A12 als E19 liggen op slechts enkele minuten rijden.

Op het GELIJKVLOERS treedt u binnen via een inkomhall met volle eiken inkomdeur, nadien vindt u een vestiairekast onder de trap, een apart gastentoilet, een wasplaats en een leuke polyvalente ruimte met ingerichte bar. Het gewelfde plafond geeft extra karakter en sfeer aan de benedenruimte. Een trap brengt u naar de 1eV, 2eV en 3eV met indirecte verlichting in de trapleuning ingewerkt. Op de 1e VERDIEPING bevinden zich een zéér gezellige leefruimte met een luxueus ingerichte keuken met eiland, eetplaats en een salon met gashaard verwerkt in een modern TV-meubel. Op de 2e VERDIEPING zijn een hall, een luxueus ingerichte badkamer met toilet en 1 ruime slaapkamer aanwezig. Op de 3e VERDIEPING bevinden zich tevens een hal en de 2e ruime slaapkamer. Beneden kan u genieten op de gezellige binnenkoer en op de 1eV op het leuke terras aansluitend aan de keuken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Deze woning werd met finesse gerenoveerd in 2016, met gebruik van duurzame materialen. Kwalitatieve afwerking met oog voor detail! Modern concept met veel aandacht voor natuurlijke lichtinval: een aangepaste verlichting werd gemaakt door lichtstudie. Dit eigendom werd steeds zeer goed onderhouden en is volledig instapklaar!

Neem alvast een kijkje in onze virtuele matterport! Wenst u graag een bezichtiging ter plaatse in deze woning? Contacteer ons voor een afspraak ter plaatse via 03 459 99 99 of info@leximmo.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

146 kWh/m2

Pand Referentie

K5BCM5FFFKI9

160 m2

Vraagprijzen

01 Dec 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu