August de Feyterstraat 32, 1740 Ternat

Huis Te Koop in Ternat

€279.000

Zeer goed gelegen woning in centrum Ternat met leuke tuin!

Kom deze woning bezoeken op onze exclusieve avant-première, inschrijven via de website! Deze gezellige woning is ideaal gelegen in het centrum van Ternat: op wandelafstand van de markt, station, sportcentrum, scholen, het park van Kruikenburg en verschillende handelszaken!

De woning bestaat uit een inkomhal, een living, een eetplaats, een gedeeltelijk geïntalleerde keuken en een badkamer met ligbad, WC en voorzieningen voor het plaatsen van de wasmachine. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers (16,8 m² - 10,6 m² - 7m²).
De ruime zolderverdieping kan eveneens worden ingericht als een master bedroom of polyvalente ruimte. Vandaag is deze ruimte toegankelijk via de trap in de grote slaapkamer.

Er is bovendien ook een kelder (met gewelven) aanwezig. Deze woning beschikt over een leuke, gezellige westgerichte tuin die ook toegankelijk is langs achter via de Kouterweg. In 2008 werd een volledig nieuwe condenserende mazoutketel Viessmann Vitolaplus geplaatst.
Deels dubbele beglazing aanwezig. EPC klasse E, 460 kWh/m².

De grote troeven van deze woning zijn zonder de twijfel de uitstekende ligging, de leuke tuin in centrum Ternat én het potentieel die de zolderverdieping te bieden heeft. Kom deze woning zeker bezoeken! Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

460 kWh/m2

Pand Referentie

UJLMHZ-NTC07

304 m2

135 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu