Verbruggenstraat 11, 1740 Ternat

Huis Te Koop in Ternat

€230.000

---Residentie WIT ZWET--- ALLERLAATSTE KANS! Commerciële ruimte 65,2 m² te koop op een unieke ligging in het bruisende centrum van Ternat!

Wit Zwet is gelegen op een absolute toplocatie in het centrum van Ternat, op wandelafstand van de markt met winkels, scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Parking gelegen op 10 m, de marktplaats, geen eindeloze zoektocht naar een plekje voor je wagen in het centrum. Weg stress!
In dit stijl- en kwaliteitsvol nieuwbouwproject is de commerciële ruimte gelegen op het gelijkvloers op de hoek van het gebouw. Deze is voorzien van een berging en toilet.
Wit Zwet is het resultaat van een weldoordachte stijl- en energiestudie die geleid heeft tot een evenwicht tussen lichtinval, ruimte en duurzaamheid. Door sterk in te zetten op dak-, gevel- en geluidsisolatie en een zuinig geothermisch verwarmingssysteem, legt het gebouw een zeer gunstige energieprestatie voor. Voor u als nieuwe eigenaar zal dit ongetwijfeld een positieve impact hebben op uw energiefactuur én op uw dagelijkse comfort dankzij de installatie van een geothermische warmtepomp voor uw vloerverwarming, warm water en passieve koeling.

Wenst u graag meer informatie of een bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren via info@c21.be of op het nr 02/513.13.13. Wij helpen u graag verder!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

9PXDG3UHLNA1

0 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

06 Dec 2022€230.000

Menu