Klonkaartstraat 8, 3980 Tessenderlo

Huis in Tessenderlo

€275.000

In de Klonkaartstraat te Hulst is deze moderne, gesloten woning met 2 slaapkamers en zuid gericht tuintje gelegen.

De rustige ligging, maar toch dichtbij de op- en afrit van de E313 biedt heel wat voordelen. Scholen en winkels bevinden zich op fietsafstand, net zoals het openbaar vervoer.

De woning heeft op het gelijkvloers een zeer grote leefkeuken van 24 m² met onder meer een vaatwasmachine, oven, microgolf en inductiekookplaat. Deze ruimte heeft zeer veel lichtinval door de grote schuiframen die toegang geven tot het uitnodigend terras (17,4m²) en groen tuintje. Op het gelijkvloers is er eveneens en een apart gastentoilet en een ruime berging (7,4m²) met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Via de toffe zwarte trap bereik je de eerste verdieping, waar je de ruime en lichte woonkamer (24m²) terugvindt. Aan de voorzijde bevinden zich nog 2 slaapkamers (10,90 en 10,35 m²) en een volledig ingerichte badkamer met badkamermeubel, douche in bad en een tweede toilet. Vooraan de woning heb je een overdekte autostaanplaats ter beschikking.

Deze energiezuinige woning (125 Kwh/m² jaar) wordt verwarmd op aardgas, is voorzien van airco en telt 12 zonnepanelen. De elektriciteit is conform AREI.

Spreekt deze eigentijdse woning jullie aan? Contacteer ons via info@bosmanvastgoed.be voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

125 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€577

Pand Referentie

PRVI550CJ769

150 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Jul 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu