Maaivenstraat 17, 3980 Tessenderlo

Huis in Tessenderlo

€365.000

Vrijstaande instapklare gezinswoning gelegen te Tessenderlo, Maaivenstraat 17.

Deze ideale gezinswoning is zeer gunstig gelegen in een doodlopende straat . Je bent hier in geen tijd in de nabijgelegen winkels, scholen, centrum van Tessenderlo en de autosnelweg.

De tijdloze woning van 1990 heeft een perceeloppervlakte van 8A52CA en biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 214m². Er zijn momenteel 3 ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om extra kamers te creëren.

Beneden is er een ruime woonkamer en open keuken met aansluitend de veranda die uitgeeft op de zuidoost georiënteerde tuin. Tevens kan u hier de eerste slaapkamer, op te frissen badkamer en toilet terugvinden. Verder is er ook toegang tot de wasplaats, berging en inpandige garage.

Op het eerste verdiep zijn er momenteel 2 zeer ruime slaapkamers, grote polyvalente ruimte met volledig geïnstalleerde keuken, een douchekamer, toilet en zolderberging. 

Naast het mooie grasveld is er nog een leuke verrassing in de tuin. Er staat namelijk een volledig ingerichte bijbouw die best omschreven kan worden als een ultieme mancave voorzien met TV-aansluiting, toog, wateraansluiting, verwarming en toilet.

Het dak en de muren werden reeds voorzien van isolatie. Verder werd deze woning uitgerust met 21 zonnepanelen die nog gekoppeld zijn aan een terugdraaiende meter. Bovendien kunnen er nog groenestroomcertificaten aangevraagd worden voor de volgende 7 jaren wat een zeer interessant rendement oplevert. De regenwaterput is tevens aangesloten is op de toiletten en buitenkraan.

Nog even de pluspunten op een rijtje;
+ Instapklare woning met mooie zonnige tuin
+ Zonnepanelen met certificaten
+ Eiken keuken + deuren
+ Mooie open veranda
+ Mogelijkheid om 2 extra kamers te creëren
+ Gelegen aan stadsrand op korte afstand van centrum en autostrade.

Wil je deze parel graag bezichtigen? Neem dan contact op via kevin@vestio.com of op 0478/918265.



 

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

271 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.415

Pand Referentie

BGT56N5DZZE-

852 m2

214 m2

Vraagprijzen

23 Oct 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu