Heggebossenweg 37, 3980 Tessenderlo

Huis Te Koop in Tessenderlo

€1.195.000

Exclusieve moderne villa met riante tuin en buitenzwembad grenzend aan natuurgebied Gerhagen


Deze unieke villa (bouwjaar 2013) is gelegen op een prachtig uitgestrekte kavel van 58 A 21 CA, omringd door groene vergezichten en voorzien van o.a. een verwarmd buitenzwembad, een oase van rust met de binnentuin en siervijver met stepping stones, speeltuigen voor kinderen, een ruim garagegebouw en last but not least een volledig geïnstalleerde overdekte poolbar en buitenkeuken omgrensd door glazen schuifwanden zodat u hier ook in de tussenseizoenen kan genieten van het zicht op de uitgestrekte tuin.


De modernistische architectuur van de hand van een van Limburgs meest vooruitstrevende architectenbureaus, zorgt voor een zeer open zicht op de groene omgeving waarbij absolute privacy niet verloren gaat. De villa baadt in het licht dankzij de grote raampartijen die op elke etage erin slagen om het exterieur als het ware naar binnen te trekken.


De villa werd afgewerkt tot in het kleinste detail met zeer kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame materialen en is voorzien van de modernste technieken.


Over zowel de indeling als de uitvoering werd minutieus nagedacht in samenspraak met de binnenhuisarchitect. Het originele inbouwmeubilair zorgt ervoor dat slechts minimaal eigen meubilair nodig is en voldoende opbergruimte voorzien is. De villa is dan ook helemaal instapklaar.


De indeling is bovendien uiterst origineel daar de slaapverdieping zich op de begane grond bevindt, en de leefverdieping op de eerste etage. Deze strakke villa omvat:

+Op de leefverdieping:
een inkomhal met op maat gemaakte wc-ruimte, riante leefruimte bestaande uit gezellige zithoek met sfeervol Ecosmart vuurtje en aangrenzende eethoek, een volledige ingerichte leefkeuken met keukeneiland, bergruimte en een bureau met evt. archiefruimte. Via keuken en leefruimte is directe toegang tot het terras mogelijk via de riante schuifraampartijen.

+Op de slaapverdieping:
nachthal, 3 ruime slaapkamers, aparte wc, douchekamer, doorloopdressing, badkamer, dit alles omringd door binnentuintjes en siervijver. De buitenkeuken/poolbar bevint zich tevens op dit niveau. Voorts is er ook een gerieflijke wasplaats/technische ruimte en dubbele inpandige garage met automatische sectionaalpoort.

Op beide etages bevinden zich riante leefterrassen met toegang tot tuin en/of buitenkeuken/poolbar.


Bijzonderheden

+ Unieke locatie aan natuurgebied Gerhagen
+ Strakke bouwstijl & grote raampartijen – doch 100% privacy
+ Absolute topklasse afwerking
+ Uiterst functionele indeling
+ Veelvuldig gebruik van inbouwmeubilair
+ Vloerverwarming
+ Zonnepanelen (44 stuks van 270 Wp)
+ Verwarmd zwembad
+ Volledig geïnstalleerde poolbar/buitenkeuken
+ Alarmsysteem
+ Centraal stofzuigersysteem

Voor meer info of een bezoek ter plaatse: MAIL naar info@immo-c2.be of BEL naar 013/690.690!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

139.91 kWh/m² kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.531

Pand Referentie

RSCIKAVGH-B2

5.821 m2

359 m2

Vraagprijzen

03 Dec 2022€1.195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu