Prinsenbos 55, 3980 Tessenderlo

Huis Te Koop in Tessenderlo

€1.099.000

Uniek domein met prachtige ligging op ca. 2,4ha te Tessenderlo
Dit prachtige domein bevindt zich op een rustige en met bos omsloten locatie. Het geheel omvat een woning, garage, carport, stalling, zwembad en weilanden. Het stijlvol landhuis heeft een bewoonbaar oppervlakte van 309m² op een perceel van maar liefst ca. 2,4 hectare. De stijlvolle woning dateert van de periode 1919 - 1930 en is gerenoveerd in 1982. Het omvat 5 slaapkamers en 2 badkamers. De authentieke elementen van de boerderij zijn mooi verwerkt in het geheel. Een pareltje om te zien!

Indeling
Gelijkvloers

Wanneer we de woning betreden via de ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, geeft deze door naar de woonkamer en naar de wasplaats. De woonkamer is de eyecatcher van het landhuis. Mooie houten balken, openhaard en zwevende trap maken het plaatje compleet. Verder is er een prachtig zicht op de omliggende weilanden langs de voor- en achterkant van de woning. Vanuit de woonkamer gaan we naar de eetkamer met parketvloer. Ook hier is een mooi zicht naar de achtertuin met zwembad. De authentieke openhaard is een pluspunt van de ruimte. Verder vinden we de keuken. Deze is voorzien van recente toestellen, microgolfoven, combi-oven, inductievuur en vaatwasser. Achter de keuken is praktisch de wasplaats met voldoende bergruimte en voorzieningen voor wasmachine en droogkast, verder is hier een 2e trap terug te vinden naar de verdieping.

Verdieping
Ook de bovenverdieping heeft meer als voldoende plaats. De volledige bovenverdieping heeft een parket vloer. De ruime overloop kan gebruikt worden als bureauruimte of speelruimte. Links hiervan is de master met aanpalende badkamer. De badkamer heeft een bad, toilet, douche en dubbele wastafel. De andere zijde van de gang heeft maar liefst 4 kamers. Elke slaapkamer is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen, zijnde een wastafel, bad of douche. Op de gang is er nog een gastentoilet en inbouwkasten. De laatste slaapkamer heeft een gezellige vliering.

De woning is gedeeltelijk voorzien van een kelder.

Tuin
De tuin is prachtig aangelegd. De achtertuin is zuid georiënteerd. De garage biedt plaats voor 2 wagens, verder is er veel opslagruimte in het poorthuis dat in verbinding staat met het huis, garage en stallen. Vooraan de woning is een erg ruime carport. De stallen zelf hebben voorzieningen in water en elektriciteit. Deze ruimte doet dienst als poolhouse en wordt verwarmt met een houtkachel. Hier zijn nog veel mogelijkheden mee. Het zwembad is recent aangelegd en wordt verwarmd met warmtepomp. De weides en bossen liggen rondom de woning, het geheel is volledig omheind. Via een privéweg kan de woonst bereikt worden.

Bijzonderheden:
- Spectaculaire ligging
- Privacy
- Energiezuinige woning: EPC 163kWh/m², B-certificaat
- Op te frissen naar eigen smaak
- Bijgebouwen met vele mogelijkheden
- Privé oprit
- Parkeerplaats voor meerdere wagens
- Mogelijkheid voor het houden van paarden
- Ruim perceel
- Ruimtelijk gevoel
- Gebruik van luxueuze materialen






Documenten EPC Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

163 kWh/m2

Pand Referentie

L7TZQ22MNUCN

24000 m2

309 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€1.099.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu