Tielendorp 38, 2460 Tielen

Huis Te Koop in Tielen

€339.000

Leuke gezinswoning + bijhorende opbrengsteigendom in een centrum van Tielen met 2-3 slaapkamers en polyvalente garage!
Deze verkoop bevat 2 wooneenheden!

Een charmante woning, met 2-3 slaapkamers, polyvalente garage en een opbrengsteigendom, dit alles op slechts enkele meters afstand van de bakker, winkel, banken, scholen. Als deze troeven hoog op jouw wenslijst staan, dan is deze woning met bijhorende opbrengsteigendom mogelijk iets voor u!

De wooneenheden op nr 38 en 38A zijn te bereiken met aparte ingangen. Dit zijn 2 volledig gescheiden van elkaar bestaande wooneenheden en dat is meteen een bijzondere grote troef. Tieners in huis of is 1 van je ouders hulpbehoevend? Dan krijg je hier een ideale situatie, waar je toch kan genieten van heel wat privacy en rust.

Ben jij eerder op zoek naar één groot, geheel dan kan je uiteraard de twee wooneenheden samenvoegen.

Het appartement aan de linkse kant bestaat uit een leefruimte, keuken, badkamer en slaapkamer en is verhuurd aan 350 euro per maand. Heeft jouw vrije beroep of hobby nood aan heel wat extra ruimte dan kan dit appartement binnenkort voor jou dé ideale bureau of praktijkruimte worden.
De tweede wooneenheid bevindt zich rechts en kan je apart bereiken via de inkomdeur en de garage en kent een zeer praktische en gunstige indeling. Zo vind je hier een ruime woonkamer en aansluitend een stijlvolle nieuwe keuken met zicht op een super gezellig terras.
Niet enkel het grote raam maar ook de leuke lichtstraat bovenaan zorgen voor een zeer aangename natuurlijke lichtinval.
Verder een grote ruime bureauruimte, dat zelfs een open geheel kan vormen met de leefruimte. De toiletruimte vind je apart in de hal. Deze is ook voorzien van een douchepartij.
Het verdiep telt twee slaapkamers, beiden met grote raampartijen.
De luxueuze badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een ligbad.

Er bestaat de mogelijkheid om via deze verdieping een rechtstreekse toegang te creëren naar het naastgelegen appartement.
De laatste troef van deze woning is zeker de grote garage. Zo wordt het in- en uitladen van allerlei producten of materialen een fluitje van een cent. Deze plaats biedt naast opslag, zeker ook extra potentieel voor hobby ruimte of winkelruimte.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

244 kWh/m2

Pand Referentie

7HJN4BZ9X90D

230,00 m2

230,00 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€339.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu