Sint-Annastraat 39, 3390 Tielt-Winge

Huis Te Koop in Tielt-Winge

€845.000

We houden halt in het landelijke Tielt-Winge, waar deze prachtig gerenoveerde villa met bijhorende weiden en stallen onze aandacht trekt. Gelegen in een autoluwe straat en grenzend aan het Walenbos is het hier rustig wonen temidden van het groen en zal u genieten van alle rust met een mooi zicht rondom de woning. Het geheel bestaat uit verschillende percelen met aan de straatzijde een grote houten automatische toegangspoort die ons toelaat om minstens 6 wagens binnen de omheining te stallen. Vooraan aan de straatzijde zijn er nog een 5-tal parkeerplaatsen.

We komen binnen via de ruime inkomhal, met afzonderlijk gastentoilet en hebben zo toegang tot de open leefruimte die ingedeeld is in een eetplaats met aanpalende volledig geïnstalleerde keuken, de leefruimte met zicht op de tuin en de paardenstallen, de tussenruimte/berging en de bureaukamer. Via de vast trap bereiken we de eerste verdieping waar we via de nachthal de 4 slaapkamers (één momenteel in gebruik als dressing) en de badkamer vinden.

Aan de zijkant van de woning vinden we zowel een carport als een garage en achteraan, te midden van het groen, nog een gedeeltelijk overdekt terras, een grote werkplaats / atelier, paardenstallen en de weiden.

Kortom, zoekt u een instapklare, rustig gelegen woning te midden van het groen en met alle moderne comfort dan kan u voor een bezoek contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, elektriciteitsattest, enz...) vindt U onder de sectie "downloads".

P-score : B / G-score: B

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

277 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€940

Pand Referentie

X6-ZVNWI0PVX

7080 m2

225 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

26 Sep 2022€845.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu